Helle-mors kransekage.

 

Jeg bruger:

 

½ kg marcipan af god kvalitet

200 gram økologisk florsukker

1 pasteuriseret æggehvide.

 

De 3 ingredienser æltes rigtig godt sammen, så den bliver fast og ensartet. Sætter den koldt i 2-4 timer, gerne

natten over.

Rul dejen ud i stænger, som formes - brug gerne en kniv til hjælp til at gøre dem skrå - sæt dem på plade og

ind i ovnen ved 220 grader i ca. 8-10 minutter, afhængig af ovn. For at undgå at bundene bliver hurtigt mørke/brændte,

bruger jeg en ekstra bradepande, altså to bradepander ovenpå hinanden :)

 

Lad stængerne blive kolde, før du putter glasur på. Jeg laver glasur af ca. 250 gram øko florsukker + 1 bæger

pasteuriseret æggehvide. Skær i stykker, og servér med glæde!

 

Tilbage til opskrifter