BROWNIE-CHOKOLADEKAGE:

 

 

 

 

200 g mælkefri margarine

225 g rørsukker

2 æg

180 g økologisk hvedemel

1 tsk vaniliesukker
35 g kokosmel
45 g kakao

2 dl mælk ( jeg bruger vand). Man kan også bruge mandelmælk eller kokosmælk,

 som giver en fantastisk smag.


- En lille bradepande

 

 

Mælkefri margarine og rørsukker røres sammen, æg tilsættes, mel puttes i,

hæld vand i, put vaniljesukker, kokosmel og kakao i til sidst.

 

Put det hele i den lille bradepande, ind i forvarmet ovn ved 185 grader i ca. 25 min.

 Stik i kagen og mærk efter :-)

 

 

 

Rør noget glasur og put på kagen, samt drys kokosmel på, når den er kølet lidt af. Det kan anbefales,

at den står i køleskabet i et par timer og bliver kold :-) Så får den virkelig

 den der fugtige fornemmelse, som en brownie-kage skal have (MIN smag)!!!

 

Så smager den EKSTRA godt.

 

 Tilsæt gerne jordbær og flødeskum, og resultatet bliver således:

 

tilbage